Chutný ražník

Napsal techniky prežitia (») 11. 6. 2014 v kategorii recepty, přečteno: 394×
stiahnut-3_4.jpg

Mäso a zelenina opečená na ražni je pochúťka vyhradená pre gurmánov.

Ingrediencie: Mäso ,slanina (každý podľa potreby),cibuľa,paprika červená a zelená,rajčina

Príloha. kečup,horčica      (kto má rád )

Postup: na ražeň si napichneme mäso,cibuľku,papriku,rajčinu urobíme si aspoň 4 ražne. Založíme oheň ak sme v prírode ak nie tak gril či pec. Sledujeme ako sa mäso pečie po dokonalom prepečení odtiahneme od ohňa a podávame na taniery (v lese v ešuse alebo na papierovom tanieri). Nie je problém  to obhrýzať z ražňa.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel nula a tři