Podpopolný chlieb

Napsal techniky prežitia (») 10. 6. 2014 v kategorii recepty, přečteno: 492×
stiahnut_3.jpg

Štýl pečenia podpopolného chleba je už v názve - pečený na uhlíkoch

Potrebujeme: Múku, soľ, vodu

Postup: Do misky dáme múku a soľ. Poriadne premiešame a pridáme vodu podľa potreby, keď máme pripravené cesto, tvarujeme cesto do tvaru placky. Na žeravé uhlíky položíme placku (doba pečenia je pomerne krátka niekedy 9-15 min.). Po prepečení placku vytiahneme, po vychladnutí konzumujeme samotné alebo so zeleninou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel osm a sedm